Sisustamista, käsitöitä, tuunailua ja meidän elämää alla kurkihirren oman, lämmössä kotilieden soman.

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Unimatti hukassa!

Jos joku näkee tämän sininuttuisen ja parrakkaan pikkumiehen hiippailevan lähistöllä, niin vinkatkaapa, että tänne hirsitalonsuojiinkin voisi taas tulla aina välillä edes piipahtamaan.

Onhan se kiva, että äiti pysyy kunnossa kun saa iltaisin ravata portaita eestaas, mutta kyllä minä kivempiakin urheiluharrastuksia keksisin! Eikä siinä mitään, jos se hemmetin unimatti jättäisi vaan ne päiväunet väliin, mutta kun nyt uhkaavasti vaikuttaa siltä, ettei se suvaitse saapua edes illalla! 

Poika oppi vielä laulamaan vaunuissakin omaa unimantraansa "Ääääääääää" (mitä enemmän möykkyjä tiessä niin sitä parempi :), mutta ei vaan näytä sekään mattia houkuttelevan. Kun taas kanssalenkkeilijät suovat väsyneennäköistä äitiä kohti  ihmetteleviä (sääliviä?) katseita...

Enpä sen viimeksi meiltä lähtiessä huomannut vilkuttavan ja hymyilevän ilkikurisesti ylläolevan kuvan mukaisesti, vaan näin se taisi piruvie tehdä. Eikös olekin pirullisennäköinen hymynkare huulilla?

Voi nukkumatti meidän, tule meille ensiyönä, ettei meidän äiti näytä huomenna autonratissa tältä :)~Marika~

10 kommenttia:

 1. No voihan nenä, mikä ilmestys ratissa ! :D
  Oottako kokeillu pienellä autoajelulla nukuttamista ? Meidän autossa asuu nukkumatti vieläkin, voisin pyytää sitä muuttamaan teidän autoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, auto toimii, mutta mitäs sitten kun tullaan kotiin :) Nyt onneksi näyttää siltä, että ehkä uupumus voitti vihdoin, ainakin hetkeksi!

   Poista
 2. Olipas jotenkin hauska tuo teksti ja hieman nauratti sinun oivat sana valinnat, mutta aihe on kyllä ymmärrettävä..Voih :/ on ne pienet niin suloisia, mutta kun vielä pitäisi malttaa nukkuakin niin äitikin saa levätä :) Meillä nukkumatti taitaa vierailla teidänkin puolesta joten laitanpa matille viestiä, että poikkeaisi hirsitaloon as soon as possible! :) Hauskaa sunnuntaita! Ja maukkaita unia!
  Ps. kiitos kauniista kommentistasi video poustauksessani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei kyllä malteta nukkua ja jos rattiin olisin tänään uskaltautunut, niin näky olisi kyllä ollut juuri tuollainen :) Laitappa Matti tulemaan tähän osoitteeseen ;)

   Poista
 3. Oioi.. otan osaa ;) Tosi kurjaa, että pojalla menossa uneton kausi...se vaatii hirveesti jaksuja ja hermoja äipältä, mutta lohduttasko yhtään, jos lupaan ja vannon sen olevan ohimenevää..?! Ne on aina vaan kausia, oli kyse sitten mistä vaan, ja aina ne menee ohi.. Ja aina tulee joku uusi kausi, heh ;D
  Toivon, että unimatti tulee kuitenkin oikein pian taas teille käymään!
  Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on minua lohduteltu ja pakko kai se on uskoa :) Harmittaa vaan kun ennen niin hyvänpituiset päikkärit 3-4 h, on vaihtuneet nyt kahdeksi tai joskus kolmeksi 30 min pätkiksi. Saisi kyllä unimatti taas tulla kuten ennen...
   Eiköhän tässä kuitenkin jakseta :)

   Poista
 4. Tulin vain kertomaan, että täällä se ei myöskään vieraile yöaikaan kovin aktiivisesti, joten tiedän tunteen.. Viime yönäkin nukuttiin vissiin pätkissä noin 3-4 tuntia. Lapsen lisäksi valvotti myös ukkonen.

  Toivottavasti nukkumatti palaa lomiltaan ja ehtii tännekin..! :)

  Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ruusa! No näin mä olen blogistasi lukenut, ettei se matti teilläkään kovin turhan tiuhaan vieraile. Kunhan sen nään niin otan sitä rinnuksista kiinni ja pakotan tulemaan teillekin. Tee samoin jos se ehtii ensin teille :) Onneksi poika on muuten tosi aurinkoinen, eikä turhia marise, joten eipä muuta valittamista ja itsehän tähän on hinkumalla haluttu, vai mitä ;)

   Poista
 5. Voi nukku täälläkin aina välillä kadoksissa, paljon jaksuja ja toivotaan tyyntä mysrkyn jälkeen! :D

  VastaaPoista

Pienikin viesti tuo hyvän mielen :)