Sisustamista, käsitöitä, tuunailua ja meidän elämää alla kurkihirren oman, lämmössä kotilieden soman.

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Vauvanorsu

 

Tilasin Eenalta vauvanorsun meidän pojalle. Minusta tämä on supersuloinen! Korviin on merkitty pojan nimi, syntymäpäivä ja kellonaika, sekä pituus ja paino.'
Se löysi paikkansa pojanhuoneen penkiltä tyynyjen kaverina.
Kiitos Eena :)

Täällä on kovaa tahtia yritetty maalata, sekä autotallia, että sitä todeksi muuttunutta toivetta, jota en siis vieläkään pääse esittelemään, koska vaan sataa ja sataa.

Miehen loma alkaa ensiviikolla ja ollaan elätelty suuria toiveita, että elokuu olisi aurinkoinen. Minä en suuremmin sitä sure ettei aurinko paista, mulla on niin paljon tekemistä myös sisällä, mutta olisihan se kiva esimerkiksi iltaisin grillailla ennemmin auringon kuin markiisin alla ;)  Onneksi muuten tuli ostettua se markiisi!~Marika~

6 kommenttia:

 1. Tosiaan suloinen norsu :) Meillä toinen lomaviikko meneillään ja pihalle pitäis puuhailla myös jotain maalattavaa, ei taida lomalla valmistua jos sadetta riittää. No,mut ihana olla kuiteskin lomalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, onhan se loma kuitenkin aina loma, vaikka vettä sataisi. Pitää vaan vähän improvisoida :)

   Poista
 2. Heippa piiitkästä aikaa! Ainakin mun osaltani on aikaa vierähtänyt...
  Kylläpä täällä olikin sattunut ja tapahtunut!! Ensiksikin ONNEA valtavasti pikkuisen pojan kasteen ja nimen annon johdosta! Ihana kuulla, että teillä oli ikimuistoiset ja onnistuneet juhlat, mutta totta tosiaan, että nuo kastejuhlat on aina niin hirmuisen koskettavia eik (onnen) kyyneleiltä vältytä :')
  Ja tiedätkö, mä uskon, että oli onni onnettomuudessa, eikä ihan sattumaakaan, että siililapsonen sattui eksymään juuri teidän tielle... Tuskin kovin muu olisi edes tajunnut alkaa vauvaa seurailemaan saati osannut otta kokonaista siilivauvapesuetta hoivaansa! On varmasti rankkaa ihmisvauvan hoidon ohella hoivata nälkäisiä kasvavia siilivauvoja, mutta juuri senkin takia entistäkin enemmän hatun noston paikka teille! Olette kyllä ihania, välittäviä ihmisiä!
  En ole ehtinyt vielä siilejä laskemaan, taidan jättää seuraavaan kertaan, sillä nyt on myöhä, enkä taida muihinkaan blogeihin enää tänään jaksaa kyläilemään, vaikka tarkoitus olikin, hih, jumituin tänne teille niin pitkäksi aikaa kuulumisia lukemaan :)
  Mutta vielä on viikko vapaata jäljellä, vaikka Saksaan onkin taas kotiuduttu eilen, joten ehtiihän tässä :)
  Voikaa hyvin, suukkoja poitsulle ja jaksuja sulle, Marika! Toivottavasti ilmat paranevat, että pääsette autotallia rakentelemaan! Meille luvattu hellettä ja tänään olikin jo ihan lupaava sää, jee!
  Mukavaa viikkoa sinne ja rapsutukset myös Seelialle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sustakin pitkästä aikaa! Juuri eilen kävin katsastamassa blogiasi, että eikö siitä Liisasta nyt mitään kuulu :) Siilivauvat kasvaa nyt niin kovaa vauhtia, että kohta ei vauvoista voi puhua. En tiedä millä raaskin ne vapauttaa kun nuo harakat tuossa koko ajan väijyy, mutta pakkohan ne on tietenkin luontoon päästää. Kyllä se luonto omistaan huolen pitää :)

   Mukavaa kun siellä edes nättiä ilmaa luvassa, nyt täälläkin paistaa aurinko, joten ehkä pojan päiväunien aikana saan taas vähän maalattua! Mukavaa viikkoa sullekin!

   Poista

Pienikin viesti tuo hyvän mielen :)