Sisustamista, käsitöitä, tuunailua ja meidän elämää alla kurkihirren oman, lämmössä kotilieden soman.

torstai 6. syyskuuta 2012

Laita hyvä kiertämään!


Koska olen vakaasti sitä mieltä, että se kaikki hyvä mitä eteenpäin laitat, tulee moninkertaisena itsellekin takaisin ja hyvyyttähän ei tässä maailmassa muutenkaan liikaa koskaan ole, päätin osallistua Mustankissan blogissa olevaan mukavaan tempaukseen, jonka tarkoituksena on tuottaa hyvää mieltä eteenpäin jonkin itsetekemän asian myötä!

 Eli homma menee niin, että 3 ensimmäistä ilmoittautunutta saa minulta jotain omin käsin valmistamaani. Ja tietenkin yllätyksenä, eli mitä se sitten onkaan, sitä en kerro :)

Mukaanlähtijän on luvattava laittaa hyvä kiertämään kolmelle blogistille taas eteenpäin. Ehtonahan on vain se, että tämän hyvän on oltava jotain itsetehtyä!

Jos siis haluat osallistua ihanaan tempaukseen, ole mukana kolmen ensimmäisen joukossa kommentoimalla tähän postaukseen ja laita minulle yhteystietosi osoitteeseen: hirsitalonsuojissa@gmail.com.

Aikani on välillä aika rajallista, mutta yritän saada oman osuuteni hoidettua mahdollisimman pian, sanotaanko 2kk kuluessa :)

Nyt siis osallistumaan ja tuomaan hyvää mieltä niin itselle kuin muillekin :)Ps. Ja jos osallistujia löytyy, niin laittakaapa toiveita "käsitöiden" värien suhteen. 
Meidän Seelian lempiväri on tietysti pinkki kuten kuvasta näkyy. Kylpyhetkellä mukana oma Hello Kitty pyyhe :)


Mukavaa torstaita!
Ja kiitos Kirsille tunnustuksesta, palaan siihen piakkoin :)


~Marika~

9 kommenttia:

 1. Mukana ehdottomasti :) Turkoosi on lempiväri (yllättäen! :D ) http://turkooseja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Olet siis mukana ja turkoosia saamasi pitää :)

   Poista
 2. Voi apua miten suloinen kuva Seeliasta,neiti on kylä varsinainen sydämenvaltaaja:)

  VastaaPoista
 3. Jei, nyt mäkin ehdin mukaan :) Eli ilmottaudun, kun jäi harmittamaan, etten ollut Mustankissan jutussa nopeampi vaan jäin empimään omia taitojani.. En mä niistä nyt varma vieläkään ole, mutta kokeillaa, kai mä nyt sentään jotain saan aikaiseksi!
  Mun lempivärejä sitten varmaan valkoinen, vaaleanpunainen, beige ja miksei harmaakin, riippuu vähän mistä kyse, mutta uskon kyllä vakaasti, että osaat yllättää paketillasi positiivisesti mut! Laitan sulle myöshemmin osoitetietoja tulemaan meilitse! Äläkä todellakaan ota mitään stressiä ajan suhteen :) Kiva saada sitten postia, kun on asian jo suurin piirtein ehtinyt unohtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, munkin tekeleet on kaukana siitä priimasta, mutta ajattelen näin, että ehkä ajatus korvaa sen taidon :) Pakettia siis lähtee jossain vaiheessa sinne teille päin! Katsotaan mitä kivaa sitä keksisi ;)

   Poista
 4. Hei mä taidan olla se kolmas !!! Lähden ehdottomasti mukaan :) laitan sinulle sähköpostiviestiä :)

  VastaaPoista
 5. Tämän tempauksen osanottajamäärä on nyt täynnä. Kiitos kaikille tempaukseen ryhtyneille :)

  VastaaPoista

Pienikin viesti tuo hyvän mielen :)