Sisustamista, käsitöitä, tuunailua ja meidän elämää alla kurkihirren oman, lämmössä kotilieden soman.

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Seelian tunnustus

Seeliakin sai ihka ensimmäisen oman tunnustuksensa Kipan pajalta: Nasulta ja Bonolta.
Nyt sitten mietitään yhdessä vastauksia kiperiin kysymyksiin :) 
1.LEMPINUMERO

Lempinumero taitaa olla kaikki 1-6 välillä, mutta luultavasti 4 on paras, sillä silloin 4 aikaan yöllä juoksupyörä rullaa kaikkein vauhdikkaimmin.


2) ALKOHOLITON SUOSIKKIJUOMA

Vesi ehdottomasti. Muita juomia siilineiti ei käytäkkään :)


3) LEMPIELÄIN


Siili! Onko niitä muita eläimiä edes olemassa
?! Seelia on elämänsä aikana nähnyt vain kaksi koiraa. Kun Seelia haettiin meille, niin siilipesueen seurana oli bichon frise (kirjoitetaanko se ees noin), joka uteliaana seuraili siilien touhuja, mutta kerran piikistä saaneena ei kuitenkaan tehnyt lähempää tuttavuutta niiden kanssa :)

4) FASEBUUKKI VAIKO TWITTERI

Ei kumpikaan. Blogimaailma riittää.

5) INTOHIMONI


Ehdottomasti hyvä ruoka: heinäsirkat ja madot! Myös lämmin syli on ihana.

6) SUOSIKKIVIIKONPÄIVÄ


Lauantai, silloin saan olla kaikkein myöhimpään olohuoneessa ja keittiössä vipeltämässä pitkin lattioita.
 
7) SUOSIKKIKUKKA

Jaa-a
. Eipä varmaankaan mikään. Viimekesänä piti päästä pihalle, mutta koska kesä ei ollut kovin lämmin, niin oleskelin sitten  sisätiloissa. Kukkien nuuhkinta jäi vähemmälle. Mutta kaikki mikä tuoksuu saa pääni sekaisin, uudet hajut on pakko tallettaa vaahtopallona piikkeihin!
Sitten Marikan saamaan tunnustukseen.
Tämä tuli Helinältä.

Tehtävänä on kertoa 8 random-faktaa itsestä.
Koitanpa siis keksiä jotain mitä en ole ennemmin kertonut ;)

1.  Minulla on tällähetkellä kauhea kirppari kuume! En ole hetkeen päässyt kirpputori kierrokselle ja tekisi niin mieli päästä kiertelemään erityisesti Tampereelle tai Poriin. Itsellekin on kertynyt tavaraa, josta pitäisi päästä eroon. Seelian huone on ihan täynnä kirpparille joutavaa tavaraa...

2. Minua onnisti oikein kunnolla eräässä kilpailussa ja voitin matkalahjakortin. Summa oli mukavan suuri, joten sillä saa helposti vaikka 2 viikon ulkomaanloman. Nyt vaan odotellaan, että pikkumies vielä kasvaa. Onneksi lahjakortilla oli 2 vuoden voimassaoloaika :)

3. Aloitin doula-koulutuksen. Opiskelen siis synnytyksen tukihenkilöksi. Doulasta on erityisesti apua naiselle, joka on menossa synnyttämään yksin. Miestä ei ehkä ole kuvioissa ollenkaan tai sitten miehen työ on sellainen, että hän on paljon matkoilla, eikä välttämättä ole paikalla synnytyksen käynnistyttyä. Doulan saa tueksi myös silloinkin, vaikka oma mies tai muu tukihenkilö tulisikin mukaan. Koulutukseen hain koska koen, että minusta ja kokemuksistani voisi olla jollekin hyötyä.  Lisäksi vapaaehtoistoiminta on aina ollut lähellä sydäntäni ja nyt siihen tarjoitui oiva tilaisuus. Lisää Doula toiminnasta löydät esimerkiksi täältä.

4. Jään kotiin hoitamaan poikaa ainakin toukokuuhun saakka. En vielä millään raaski viedä pientä hoitoon vaan haluan nauttia tästä ajasta pienen miehen seurassa vielä hetken. Kasvu- ja kehitysvauhti on niin hurjaa, että haluan olla mukana todistamassa näitä ikimuistoisia päiviä <3

5. Raaskin jo kuitenkin antaa miehen siirtää pojan pinnasängyn pois meidän sängyn vierestä hieman kauemmas seinää vasten. Enkä enää ota poikaa viereeni kuin vasta aamulla miehen lähdettyä töihin :) Näin olen itsekin kyllä nukkunut hieman paremmin. 

6. Minun on ollut suhkoht helppoa päästä raskauskiloista eroon. Olen toki liikkunutkin taas enemmän, mutta tilalle on tullut kamala makeanhimo.  Luulen, että yövalvomiset ovat tehneet oman osansa, mutta imetys on ollut ehkä suurin tekijä.  Kokeilin eilen vanhoja housujani vaatekaapin siivouksen yhteydessä ja osa oli jopa liian suuria. Äidille kävi aikoinaan samoin joten kiitos geenien, perin tämän ominaisuuden häneltä ;)

7.  Joulupukin vierailuaika jouluaatoksi on varattu jo pari kuukautta sitten! Kyllä vaan, hössötän joulua tänä vuonna oikein urakalla.  
Jotain jouluun liittyvää valmistuu melkein joka ilta :)

8.  Minulla on vauvakuume.  
Huonosti nukutut yöt toimivat kuitenkin oivana ehkäisykeinona ;)

Tässä siis meidän vastaukset. Opitteko edes jotain uutta meistä?
Nyt pitää pikkumies syöttää, joten eteenpäin laitto jää tällä(kin) kertaa :)

 
~Marika & Seelia~

10 kommenttia:

 1. Hihih. Täytyy myöntää että Seelian vastaukset olivat paljon hauskempia. Vaahtopallot ja silleen. Voi eiii... :)

  Vähän hienoa toi matkalahjakortin saaminen, nauttikaa sitten siitä lomasta oikeen kunnolla!

  Hienoa tämä doula-koulutus juttu! Nostaa hattua.

  Mukavaa marraskuun jatkoa teille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin olen sitä mieltä, että kyllä Seelia on meistä se hauskempi osapuoli :) Nautitaan lomasta sitten kun sen aika koittaa. Mukavaa marraskuuta sinullekin!

   Poista
 2. Vai että vauvakuumetta ja vaahtopalloja :D
  Aina nämä mukavia on, ja erityisen mukavaa kun on lähtenyt myös "eläimelliselle" kierrokselle!

  VastaaPoista
 3. Tämä oli hauska lukea, teidän kummankin osalta.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Siinähän oli vastauksia konsanaan. Molempien, niin sinun kuin Seeliankin vastauksia luin suurella mielenkiinnolla. Enpä ollut ennen moisesta doula-koulutuksesta kuullutkaan. On varmaan mielenkiintoinen koulutus ja myös kokemus sitten, jos "tuettava" löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno idea kyllä tuo koulutus.Toivottavasti voisin olla jollekin joskus avuksi.

   Poista
 5. Apua, ny vasta päästiin koneelle isoveikan kaa. :D Hauskoja vastauksia. =)

  T:Nasu ja Bono

  VastaaPoista

Pienikin viesti tuo hyvän mielen :)