Sisustamista, käsitöitä, tuunailua ja meidän elämää alla kurkihirren oman, lämmössä kotilieden soman.

perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulukuun 21 päivä

Meinasin aloittaa otsikolla "joulukuun kahdeskymmenesensim...." sitten loppui pinna joten vähän lyhentelin otsikkoa :)
Minähän olen ollut viimeaikoina lauhkea kuin lammas. Ennen paloi pinna ja usein, mutta jostain syystä nyt kun elämä on "asettunut raiteilleen" niin pinnaa riittää (ainakin omasta mielestäni) paljon paremmin.

Kuitenkin pinna paloi tänään todenteolla. Tein tilauksen eräästä nettikaupasta ja toimitus luvattiin jouluksi. Nyt kuitenkin kävi ilmi, että paketti seikkailee vieläkin jossain suomen ja englannin välillä. Voihan vattunen soikoon, miksi luvataan paketti jouluksi jos se ei siksi tulekaan ja miksei voida ilmoittaa ajoissa, että voi tulla viivästymisiä niin ei tarvitsisi viimetingassa lähteä etsimään uutta lahjaa. 
Yksi mikä kalskahti korvaan asiakaspalvelussa oli se, ettei pahoitteluja kuulunut. Minähän rummutin asiasta niin kauan, että sain edes ne pahoittelut ;)

Toki joulu on rauhan ja onnellisuuden juhlaa ja materiasta viis, mutta olen minä nyt niin monta kuukautta rauhassa ollut, että annoin pinnan palaa ihan rauhassa ilman omantunnontuskia ;) Enkä suinkaan rumasti laittanut vaan ihan asiallisesti ja kauniisti asiani esitin.

Nyt kun olen kiehahtanut ensimmäisen ja toivottavasti myös viimeisen kerran tälle joululle, niin menenpä nauttimaan tuohon sohvalle ja ihastelemaan kivoja jouluvaloja kärrynpyörävalaisimessa. 
Ne ovat hienot ihan sellaisenaan, mutta eipä niistä hyvää kuvaa saanut ilman, että laittoi valot palamaan koko valaisimeen.

Tuo yllä olevassa kuvassa oleva ikkuna on meidän makuuhuoneen ikkuna, josta näkee olohuoneeseen. Ennen sen kaihtimet saattoivat olla auki, jolloin aamuaurinko paistoi sieltä mukavasti. Nyt sen edessä on pinnis ja poika vähäunisen vuoksi kaihtimet ovat visusti kokoajan kiinni. Kiva yksityiskohta kuitenkin.Sitten niihin tunnustuksiin
Nämä lämmittivät ja rauhoittivat myös mieltäni :)

 Sain tunnustuksia kaksin kappalein blogeista Arjen iloja ja Kulma47
Tunnustuksen tarkoituksena on saada huomiota alle 200 lukijan blogille.
1. Kiitä tunnustuksen antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse viisi blogia, joissa on alle 200 lukijaa ja kerro heille jättämällä heille kommentti.
3. Toivottavasti he jakavat tämän tunnustuksen eteenpäin viidelle ihanalle blogille!

Minäpä jaan tämän näihin blogeihin:

Höttiäisen höpötelmät

La Dolce Vita

Miss Bubble`s lifestyle

Hyvä mieli

Joillakin teillä tämä jo onkin, joten eteenpäin ei ole pakko laittaa.
Minulle riittää kun kiedotte kädet ympärillenne ja otatte minulta virtuaaliset halaukset vastaan :) Tykkään blogeistanne suuresti. Osa on jo "vanhempia" tuttuja ja osa ihan uusia tuttavuuksia.

~Marika~

7 kommenttia:

 1. Huippu-upea tuo kärrynpyörävalosysteemi.

  VastaaPoista
 2. No hittiläinen, ois munki pitkäpinna palanut :) Kärrynpyörä on ih:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä sitä välillä saakin kiehahtaa! Jos vaikka meidän tytölle netistä tilaama joululahja ei ois tullut ajoissa, olisin varmasti kiehahtanut minäkin tuntoja säästelemättä ;)

  Kärrynpyörävalaisin on tosi kaunis ja tunnelmallinen! Tuo teidän tali vaikuttaa ihan superjännältä, ihania yksityiskohtia..olisi ihana joskus päästä livenä tutustumaan!

  Ihanaa Joulua sinne teille, Marika!

  VastaaPoista
 4. Miten kaunis kärrynpyörä! Ja ihanaa tunnelmaa on teillä muutenkin, tykkään hirsitaloista :-). Hyvää joulun odotusta pienistä viivästymistakapakeista huolimatta!

  VastaaPoista
 5. Ääh,eihän se ole joulu eikä mikään jos ei kerran kiehahda,oma kiehahdukseni ei sujunut ollenkaan noin sivistyneissä merkeissä mutta hei,eihän mulla ikinä,yleensä ollaan hyvällä tuulella mutta sitten kun ollaan pahalla tuulella niin sen kyllä huomaa;)Melko tökeröä käytöstä kyllä asiakaspalvelulta:/
  Taas mun on pakko sanoa sama juttu mitä olen varmasti toitottanut kyllästymiseen asti,tuo kärrynpyörävalaisin on ihan mielettömän kaunis,niin valoilla kuin ilmankin,tuotaei kyllä varmaan ikinä kyllästyisi tuijottelemaan...
  Kivaa "seesteistä" lauantaita sinne<3

  VastaaPoista
 6. Kaunis valaisin, hurmaava! ♥ Hyvää Joulua ja ihanaa joulunaikaa teidän kauniiseen kotiin ♥

  VastaaPoista
 7. Wauh mikä valaisin parruissa kiinni ja muutes aikas upeet parrutkin...Meillä on pienempi versio tuosta pyörästä ulkona loistamassa....
  Ihanaa JOULUA sinne hirsitalon suojiin...

  VastaaPoista

Pienikin viesti tuo hyvän mielen :)